Skip to main content

Åsa Jarl

Jag arbetar som legitimerad sjuksköterska på Centralsjukhuset i Karlstad sedan år 2000. Började på infektionskliniken där jag arbetade i tre år, därefter vidareutbildade jag mig till Barnsjuksköterska och har sedan 2004 jobbat på barnkliniken där jag fortfarande är verksam.

Då jag har ett stort intresse för det konstnärliga och skapande certifierade jag mig inom estetiska injektionsbehandlingar med filler och botox 2016 och startade Fill fine. Jag gillar snabba förändringar och resultat som blir naturliga. Något som ligger till grund när jag arbetar med filler och botox.

Jag utför även dermarollerbehandlingar som skapar fina resultat både direkt och på längre sikt.

Välkommen hem till mig på Färjestad!

Information till dig som patient som skall göra en estetisk injektionsbehandling.

Den här kliniken har behandlare som är Certifierad för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterskor och tandläkare och erbjuder Dig som patient möjlighet att göra upplysta och trygga val.

Kliniker kan använda loggan ”Certifierad för estetisk injicering” om de har personal som klarat av denna examination.  Alla med rätt medicinsk utbildning som arbetar med estetiska injektionsbehandlingar kan certifiera sig och förväntas följa det etiska kontraktet som de förbinder sig till vid certifieringen. För mer information besök www.estetiskainjektionsradet.se