Filler

Med åldern minskar kroppsfettet (ja i ansiktet iaf) och då kan filler vara ett bra substitut att öka upp volymen igen- vi behöver ju faktiskt inte se äldre ut än vad vi känner oss! Jag står för naturliga resultat med hjälp av filler, för att skapa mer symmetri eller ökad volym av en specifik detalj i skönhetssyfte.

Gratis konsultation.  Lokalbedövning kan fås vid behov och ingår i priset. Behandlingen tar ca 30 min.

Priser

Filler med Hyaluronica:
0,5 ml 2300:-, 1 ml 3300:-

Mesolift:
1 ml 2300:-

Hyaluronica

HYALURONICA ® är vetenskapligt studerande fillers som är är injicerbara hyaluronbaserade geleér. Produkterna är utformade för att motverka synliga tecken på hudens åldrande och bibehålla din huds utseende. Var och en av produkterna (1, 2 & Mesolift) gör att behandlande medicinsk personal kan tillhandahålla skräddarsydda lösningar för varje enskilt fall. På kort tid kan du minska förekomsten av ansiktsrynkor (bekymmersrynkor, nasolabiala rynkor, skratt-eller rökrynkor med mera), förlust av ansiktsvolym eller förstärka en specifik detalj (som exempelvis läppkontur eller läppförstoring) eller så kan du ge din hud ultimat återfuktning för att hålla den fräsch länge.

Hyaluronsyra

Hyaluronsyra är ett naturligt ämne som finns i hela den mänskliga kroppen och kan beskrivas som “naturens egen fuktighetskräm”. På grund av sin unika förmåga att binda vatten, hjälper hyaluronsyra till att ge huden dess form och volym. Den har en viktig funktion som fuktgivare, volymgivare och smörjmedel för hud, leder och ögon. Med sina enastående egenskaper för kosmetisk fyllning och hudvård, har hyaluronsyra kommit att bli mycket populär hos dermatologer, estetiska behandlare, plastikkirurger och hudterapeuter över hela världen.

Mesolift (skinbooster) är en injektionsbehandling som skapar djup återfuktning av huden inifrån med Hyaluronsyra.  Detta betyder att du får en ökad återfuktning i huden, vilket ger en långvarig förbättring av hudens ytstruktur. Behandlingen innefattar små återfuktande mikroinjektioner i huden, vilket förbättrar hudens fasthet, elasticitet och lyster.

Varför Hyaluronica?

HYALURONICA® produkter är säkra, väldokumenterade samt godkända världen över och används av många utövare inom estetisk medicin. Fillers tas upp succesivt av kroppen och den genomsnittliga varaktigheten varierar beroende på flera faktorer:
– hudkvalitet
– livsstil (rökning och exponering för UV-strålning, som exempelvis solning, kan förkorta effekten)
– injektionsställe
Lokalbedövning med Lidokain (emlakräm) ges innan fillerinjektion. Efter behandlingen kan en svullnad, ömhet, klåda och ev blåmärken uppstå i huden som är övergående. Man bör ta det lugnt med svettig träning ett dygn efter.