Skip to main content

Filler

Med åldern minskar kroppsfettet (ja i ansiktet iaf) och då kan filler vara ett bra substitut att öka upp volymen igen- vi behöver ju faktiskt inte se äldre ut än vad vi känner oss! Jag står för naturliga resultat med hjälp av filler, för att skapa mer symmetri eller ökad volym av en specifik detalj i skönhetssyfte.

Gratis konsultation.  Lokalbedövning kan fås vid behov och ingår i priset. Behandlingen tar ca 30 min.

Priser

Filler med Belotero:

Mungipor
60 min, 3 200 kr
Läppar
60 min, 2 800 kr
Nasolabialaveck
60 minuter, 3 200 kr
Skinbooster
(Belotero Revive) 1ml
45 min, 2 000 kr

Hyaluronsyra

Hyaluronsyra är ett naturligt ämne som finns i hela den mänskliga kroppen och kan beskrivas som ”naturens egen fuktighetskräm”. På grund av sin unika förmåga att binda vatten, hjälper hyaluronsyra till att ge huden dess form och volym. Den har en viktig funktion som fuktgivare, volymgivare och smörjmedel för hud, leder och ögon. Med sina enastående egenskaper för kosmetisk fyllning och hudvård, har hyaluronsyra kommit att bli mycket populär hos dermatologer, estetiska behandlare, plastikkirurger och hudterapeuter över hela världen.

Mesolift (skinbooster) är en injektionsbehandling som skapar djup återfuktning av huden inifrån med Hyaluronsyra.  Detta betyder att du får en ökad återfuktning i huden, vilket ger en långvarig förbättring av hudens ytstruktur. Behandlingen innefattar små återfuktande mikroinjektioner i huden, vilket förbättrar hudens fasthet, elasticitet och lyster.