Skip to main content

Dermaroller

Skapa mer lyster i ansiktet med hjälp av Dermaroller. Behandlingen ger stramare hud och minskar fina linjer och ärr. Den föryngrande processen pågår i veckor och ger resultat på lång sikt.

I första behandlingen ingår en personlig roller som förvaras hos mig för kommande återbesök. Vid varje behandling ingår rengöring, serum samt fuktmask. En behandlingskur på 3 gånger rekommenderas med 1-2 veckors intervall. Behandlingen tar ca 40min.

Priser

Första besöket
1200:-

Återbesök
800:-

Dermaroller/ microneedling

Reducerar synligheten av ärr, fina linjer och rynkor, ger huden mer lyster och en uppstramande effekt. Dermaroller verktyget rullas över huden i ett visst mönster. Nålarna penetrerar det övre hudlagret, det skapar en mängd mycket små hål. Ett anpassat serum läggs på under tiden, samt efteråt. Proceduren får kroppen att reagera genom att skapa nytt kollagen och elastinfibrer. Som svar på stimuleringen blir huden fylligare och tjockare, vilket reducerar synligheten av ärr, fina linjer och rynkor. Även upptaget av substanser ökar- därför är det också viktigt att använda rekommenderade produkter efter behandlingen.

Processen av hudförnyelse kan pågå under flera veckor och månader efter varje behandlingstillfälle, men synliga förändringar kan ibland ses redan efter ca 7 dagar. Om det uppstår en mild svullnad så kan det ge ett direkt synligt resultat på fina linjer som blir mindre synliga. Metoden är inte direkt smärtsam, mer som kittlande upplevelse, beroende på längden av nålar som används. Du kan få en tillfällig rodnad som varar i några timmar upp till ett dygn efter behandlingen, en känsla som liknar en solbränna pga den inflammatoriska processen som skapas. En skön svalkande fuktmask läggs på efter behandlingen som inte ska tvättas bort.

Huden kan kännas stram och torr nån dag efteråt. Efter en vecka eller två kommer du att märka av att huden ser hälsosammare ur, mer lyster. Den fulla effekten kommer att synas först efter några månader. Eftersom de små hålen i huden stängs inom en timme, och eftersom man använder rengjord steril, personlig utrustning är det väldigt ovanligt med infektioner efter behandlingen. Rena handdukar och rent örngott rekommenderas efter behandlingen och att man inte kliar i ansiktet. Efter behandlingen ska makeup och träning (svettig) undvikas. Solskydd ska användas under behandlingskuren.